Një burrë nga Anglia ka filmuar macen e tij ndërsa po kërkonte për ushqim në banakun e kuzhinës.

Wayne Cinnamond donte ti tregonte bashkëshortes së tij se e ka mësuar kafshën shtëpiake të kërkojë për mish nëpërmjet disa reklamave televizive.

“Gruaja dhe unë pamë një reklamë për trajtimin e maceve kështu që dolëm ti blinim një qese mish,”– tha ai për Caters.

Pamjet kanë shkaktuar të qeshura pasi duket se si macja i shpëton incidenteve të vogla dhe e merr atë që kërkon.