Dy artistët e njohur shqiptar Lyrical Son e Mc Kresha kanë sjellë bashkëpunimin e tyre më tëë ri, “Hey Girl”.

Teksti i kësaj kënge është shkruar nga të dy reperët, përderisa muzika është bë nga K-Masteri dhe Lyrical Soni.Videoklipin e ka punuar Imagine Films.

“Hey Girl” është pjesë e albumit “United State of Albania”.