Sapo ka përfunduar ceremonia dhe presidenti Bujar Nishani është larguar, të pranishmit në këtë ceremoni kanë shkuar për tu bërë pjesë e koktejit të shtruar nga mikërpitësi, Ilir Meta.

Por kreu i PD-së ka qenë i pari që është larguar nga ceremonia duke mos e takuar fare presidentin Meta.

Ai nuk është futur fare në ambientet e presidencës ku ishte shtruar edhe kokteji.