Përcaktimi i të bukurës varet nga shija e secilit njeri, megjithatë ka lule shumë të veçanta që tejkalojnë bukurinë, madje hynë në rrethin e çudisë derisa ne i shohim.

Ato janë autentike, reale në pamje dhe veç këtyre ‘imitojnë’ botën e gjallë.

Do të habiteni, megjithatë ka prej luleve ku petalet dhe pistili i tyre të merr formën e skeletit të njeriut, fytyrën e majmunit, zogut e shumë të tjera.

E vështirë për ta besuar apo jo? Shikoni fotot më poshtë.