Me dhembje morëm lajmin për ndarjen nga jeta të publicistit, gazetarit dhe shkrimtarit Qani Mehmedi. Një gazetar i guximshëm që aq shumë i dha gazetarisë dhe kombit në forma të ndryshme duke e afirmuar atë dhe personalitete të ndryshme të kombit tonë.

Puna e palodhshme e Qaniut nuk njihte kufij, as ngjyra politike, ai me profesionalizmin më të madh i shërbente me fisnikëri profesionit të tij.

Ngushëllime të sinqerta familjes, miqve dhe kolegëve gazetar.

Lëvizja për Reforma