Industria e orëve të mençura nuk ka marr rrugën ashtu siç të gjithë shpresonin, por duket se brendit luksoz nuk i intereson kjo, raporton TNW.

Sot Louis Vuitton ka prezantuar orën e mençur të quajtur “Tambour Horizon Connected Watch” e cila kushton 2150 dollarë.

Kjo realisht është një orë e mençur me android, procesorin Snapdragon 2100, 4 GB hapësirë në memorie e ekran 390×390 AMOLED.

Dhe e vetmja gjë unike në këtë orë duket të jetë tipari “Vuitton City Guide”, i cili është një udhëzues për të shëtitur vende si dhe “my Flight”, i cli ofron informacione të fluturimeve.