Megjithatë paradokset vazhdojnë në plazhet e jugut në Shqipëri. Një grup turistësh nordikë ja kanë mbathur nga sytë këmbët në plazhin e Borshit kur një lopë me brirë të mëdhenj u ka bërë një vizitë.

Turistët po pushonin në një tendë të mbuluar me fier dhe po u dukej vetja si në plazhet ekzotike. Por kjo ndjenjë ka vijuar për pak minuta

Lopa është afruar dhe ka nisur të gëlltisë mbeturina aty pranë. Më pas ajo ka tentuar të hyjë në tendë për të ngrënë edhe gjëra që ndodheshin brenda saj.

Edhe pse turistët kanë bërë rezistencë duke e qëlluar me shkopinj në këtë rast ka ftuar bagëtia me brirë e cila i ka kërcënuar paq. Turistët kanë braktisur të tmerruar plazhin.