Braziliani është i vetëdijshëm që te kampioni italian luhet për të fituar çdo ndeshje.
“Kam luajtur në një skuadër ku duheshe të fitoje në çdo ndeshje, dua të përmirësohem dhe të fitojë të gjitha garat e rëndësishme me Juventusin”.
“Edhe para se të nënshkruaja njihesha me historinë e madhe dhe ne duhet të punojmë shumë për të bërë historinë”, ka thënë Costa.
Costa u huazua nga Juve me të drejt blerje nga Bayern Munichu.