irim Alija autori i teksteve të njohura të rok grupit tetovar Elita 5 (Donkishotët në korzo, Arkimedi, Zemër e thyer, Al Kapone, Nora, Simfonia e detit, Të pres etj), si duket i prekur nga reagimi dhe fjalori tepër ulët i kryetarit të RDK-së z. Vesel Mehmedi  ndaj një shkrimi të një anëtari të LR-PDSH-së ditë më parë  i ka thurur një poezi z Vesel Mehmedi , ku nëpërmjet disa vargjeve e thumbon keq .

Në vazhdim  ua  sjellim vargjet e plota të z Aliu: