Këngëtarja Lindita Halimi sapo ka publikuar projektin e saj më të ri “Rock Whine”. Këtë këngë, Linda e solli në gjuhën angleze, me të cilën synon të depërtojë në tregun ndërkombëtar.

Kësaj kënge, Linda i aka shoqëruar edhe klipin të cilin e ka xhiruar në SHBA dhe erdhi tejet joshëse.

Së fundi, Linda ka qenë e angazhuar rreth festivalit “Eurovizion” në të cilin kishte përfaqësuar Shqipërinë.