Leonora Jakupi është ndër këngëtaret me karrierën më të gjatë në skenën tonë

 Pos këngëve të suksesshme që ka pasur ndër vite, ajo që e ka karakterizuar për gjatë gjithë kësaj kohe është edhe eleganca dhe modestia e saj, transmeton ORAinfo.

Në një fotografi të marrur nga profili i saj në njërin nga rrjetet sociale, këngëtarja shihet e fotografuar para një veture të bukur.

Siҫ duket ky është lloji i makinave të cilat e tërheqin Leonorën.