Se Ledri është tejet i kërkuar, kjo nuk do dyshim.

Mjafton një foto e tij dhe pas pak të vërshojnë komentet e ndjekësve të tij të shumtë në numër.

Kjo gjë ka ndodhur edhe me fotografinë e fundit që ai ka shpërndarë në Instagram.

Një fytyrë e lezetshme dhe plot pozitivitet, nuk mundet mos të marrë vëmendjen e fansave.

T mobile In article [4]
Global