Jo vetëm të huajt vjedhin muzikë nga shqiptarët. Janë edhe artistët shqiptarë që bëjnë një gjë të tillë nga emrat e njohur të skenës botërore.

Në prill të këtij viti Ledri, Lumi B, Gjiko dhe Skerdi publikuan këngën ‘Pablo’ që u pëlqye shumë. Në fakt, ky projekt muzikën e ka të kopjuar. Giggs dhe Donae’o në shtatorin e vitit 2016 me muzikë të njëjtë publikuan këngën “Lock Doh”.

E duke qenë se reperët shqiptarë të Kosovës e publikuan këngën e tyre pothuajse një vit më vonë, i bie që Ledri, Lumi B, Gjiko dhe Skerdi e kanë vjedhur këngën e reperit anglez!