Lutfi Haziri nga LDK në një lidhje telefonike në Rrokum Roll ka thënë se koalicioni LAA sot nuk ka marrë pjesë te presidenti, ngase sipas tij, takimi ka qenë politik dhe nuk ka pasur nevojë të thirret.

Kurse duke folur për takimin e Këshillit të Përgjithshëm, Haziri ka thënë se do të flitet për rezultatet e fundit dhe përgatitjet për zgjedhjet lokale.

Madje ai ka thënë se nesër do të betonohet kundërshtimi i LDK-së për PDK-në.

“PDK e ka fëlliqur pusin ku ka pirë ujë vetë”, ka thënë Haziri.

Global