Pagjumësia është një problem i madh për një numër të konsiderueshëm njerëzish, të cilëve iu duhet të mësojnë të përballen me të në mënyrë të vazhdueshme. Sigurisht egzistojnë një diversitet medikamentesh që synojnë t’i japin zgjidhje këtij problemi, por efektet e tyre anësore janë shumë herë më të mëdha. Kështu që zgjidhni gjithmonë kura me produkte natyrale që do t’ju ndihmojnë të flini. E tillë është edhe receta që do t’ju tregojmë. Herën tjetër që do të keni probleme me pagjumësinë, konsumoni këtë pije.

Përbërësit:
1 kokërr koper;
2 panxhar;
2 feta limoni të prerë;
Përgatitja: 
Hidhini të gjithë përbërësit në një blender dhe pija juaj është gati. Konsumojeni përpara se të flini.