Lexuesit e një portali maqedonas, nga personeli i spitalit të Strumicës sapo kanë informuar se sot në mëngjes me ambulancë në spital është sjellur ish-drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov i cili ka pësuar goditje në zemër, përcjell TetovaSot.

Mësohet se ai është transferuar pastaj në Klinikën në Shkup.

Nga Klinika Kardiologjike në Shkup mësohet se ai u pranua sot dhe se ndaj tij është kryer operacion, dhe se i është vendosur stenta në arterien e zemrës.

Global

Ky informacion ende nuk është verifikuar nga burime zyrtare./TetovaSot/

 

T mobile In article [4]