Pas raportimeve në media, po raportohet se personi i dyshuar i cili plaçkiste mërgimtarët në Serbi është arrestuar nga Policia e Serbisë.

Deri me tanini Policia e Serbisë nuk ka lëshuar asnjë deklaratë lidhur me këto raportime, derisa të till artikuj kanë filluar të shpënrdahen me të madhe.

Nga ana tjetër një arrestim i till do të ishte një lajm i mirë, sidomos për mërgimtarët nga Maqedonia dhe Kosova pasi që u paralajmëruan se nga ky person do të mund t’iu grabitshenin të hollat.