Tashmë është përcaktuar edhe numri i fanellës së Alexandre Lacazettes te Arsenali.

Dhe është numri 9, ashtu si i takon një sulmuesi tipik.

Gjatë sezonit të kaluar këtë numër e ka mbajtur Lucas Perez.

Spanjolli pasi dorëzoi numrin për francezin ka marrë numrin 28