Që të dy janë fytyra shumë të njohura në ekranet tona,

Madje, Labi kohëve të fundit po vërehet me një detaj që ngjason shumë me të aktorit turk, Burak Ozcivit apo ndryshe i njohur nga roli i tij, Bali Beu, shkruan revista Kosovarja.

Labin e kemi parë çdoherë me mjekërr dhe mustaqe, por kësaj here, ua ka dhënë formën tipike sit ë aktorit në fjalë.

Shikoni detajet dhe binduni.