Kylie Jenner definitivisht po punon shumë në palestër nëse bazohemi në sesionin e fotografive që ajo e kreu së fundi,

19 vjeçarja pozoi për kompaninë PUMA në kuadër të koleksionit vjeshtë/dimër 2017.

Kylie është mjaft e nxënë kohëve të fundit me kampanjat dhe reklamat e saja të kohëve të fundit për syze, rroba dhe aksesorë.