Është vetëm 2 vjeç dhe mund të kapi një gjarpër apo të luajë me të, sikur ai të ishte një lodër.

Jensen Harrison nga Australi ka befasuar shumë njerëz anë e mbanë botës të cilët kanë parë videon kur ai mund të prekë dhe të mbajë një gjarpër pa u frikësuar.

Harrison është fëmija i dy prindërve të cilët prej vitesh janë marrë me gjarpërinjtë.

Prindërit e  2- vjeçarit, Toni dhe Brooke thonë se fëmija i tyre është rritur me të gjitha llojet e zvarranikëve, si të mëdhenj e të vegjël.

Çdo ditë ai është i rrethuar nga gjarpërinj në një mënyrë ose në një tjetër”, ka thënë babai i vogëlushit