Ata janë kolegë dhe miq shumë të mirë prej vitesh.

Moderatorja Arbana Osmani deh zëri më i njohur i Top Channel, Eno Popi kanë kaluar së bashku këtë mbasdite.

Si gjithmonë ata rezatojnë miqësi. Por grupit i mungon Ledion Liço dhe Xhemi Shehu. Ata janë ndër miqtë më të vjetër të ekranit.

Image