Meksikanët janë duke luftuar në të gjithë mënyrat murin e kufirit me SHBA-në të propozuar nga Donald Trump.

Ata kanë realizuar një film me metrazh të shkurtër ku shfaqet një robot gjigant si Donald Trump që i shkel me këmbë dhe hap zjarr për ti larguar nga kufiri

Me titull “MAMON” komedia e satirizuar e “Sci-Fi short” përshkruan një version të fantazuar të emigrantëve meksikanë duke u hedhur fluturimthi nga SHBA-ja ku marrin gjithashtu një faturë.

Në filmin e shkurtër ku satirizohen pikëpamjet e presidentit amerikan mbi emigracionin nëse ata refuzojnë te largohen, roboti gjigant Trump i qëlloj një për një.

Global