Të gjithë janë habitur kur çifti nigerian kanë sjellë në jetë vajzën e tyre me lëkurë të bardhë. Kjo duket e pabesueshme, por ka ndodhur.

Mbojtësi afrikan Felix Udoh, ish-lojtar i Partizanit në sezonin 2013-2014 dhe bashkëshortja e tij, Grace Andrew, kanë sjell në jetë jo një fëmijë me ngjyrë por një vajzë me lëkurë të bardhë. Ky rast duket se i ka suprizuar të gjithë miqtë e tyre.

Vetë Felix Udoh i është përgjigjur interesimit të një tifozi të Partizanit me fjalët :

Zoti na krijoi të gjithëve në këtë botë. Ai tha që jam zot i universit. Ai nuk tha Zoti në Amerikë, Europë, Azi dhe Afrikë. Unë kam një fëmijë të bardhë, dhe kjo është një dhuratë nga zoti.”