Koha nuk është aleati më i mirë për gratë që duan të qëndrojnë gjithmonë të reja duke admiruar bukurinë e tyre në pasqyrë.

Në disa raste duket se mes prindërimit dhe punës, një grua nuk ka asnjë shans ta arrijë moshën e mesme duke qëndruar në formë të mirë fizike.

Por ka disa nëna që duket se kanë gjetur çelësin për të ndalur kohë. Ja rasti kur nëna duket moshatare me vajzën e saj.