Dikur ata ishin një nga çiftet më të komentuar dhe më pëlqyer të showbizit shqiptar.

Bëhet fjalë për këngëtarin Shpat Kasapin dhe këngëtaren Afërdita Dreshaj. Kjo foto e publikuar nga Gazeta Shqiptare e vitit 2009 daton në kohën kur Shpati dhe Afërdita sapo kishin deklaruar se ishin të fejuar.

 Në këtë foto shohim se çifti i njohur ndodhej në Tiranë në atë periudhë në lokale të ndryshme të shoqëruar nga miqtë e tyre si moderatorja Gerta Heta dhe stilisti Joni Peçi. Shpati dhe Afërdita janë ndarë prej disa vitesh dhe secili ka vijuar me histori të tjera dashurie duke lënë pas krahëve fejesën.Dikur ata ishin një nga çiftet më të komentuar dhe më pëlqyer të showbizit shqiptar.

Bëhet fjalë për këngëtarin Shpat Kasapin dhe këngëtaren Afërdita Dreshaj. Kjo foto e publikuar nga Gazeta Shqiptare e vitit 2009 daton në kohën kur Shpati dhe Afërdita sapo kishin deklaruar se ishin të fejuar.

Në këtë foto shohim se çifti i njohur ndodhej në Tiranë në atë periudhë në lokale të ndryshme të shoqëruar nga miqtë e tyre si moderatorja Gerta Heta dhe stilisti Joni Peçi. Shpati dhe Afërdita janë ndarë prej disa vitesh dhe secili ka vijuar me histori të tjera dashurie duke lënë pas krahëve fejesën.