Një grua në Brazil është treguar më e guximshme se një grup burrash me veprimin që e ka bërë.

Ajo e ka kapur me duar gjarprin gjigant piton, i cili e kishte bllokuar trafikun në një rrugë të dendur, pasi burrat prezent në vend të ngjarjes ishin shumë frikacak për ta bërë një gjë të tillë, transmeton Express.

Por gruaja guximtare ka ndërhyrë dhe e ka larguar gjarprin mbi dy metra të gjatë duke e kapur për koke