Është reperi më aktiv i momentit.

Pas suksesit që kishte me ‘Hatixhe’, Capital T po vjen me një tjetër këngë.

Ai në Instagram ka hedhur disa fotografi ku tha se po vjen me një me një tjetër dimension dhe se kjo këngë do jetë hit.

Se çka do na sjell Capo pritet të shohim.