Marrëdhënia seksuale e 59-vjeçarit me lopën tronditi njerëzit, por një gjë e tillë sipas etnologut Sabahudin Cena ka qenë gjë e zakonshme në të kaluarën.

Cena duke treguar se si çobanët bënin gara se kush e ka gomaricën më të mirë, apo rastet kur çobanët ia vidhnin gomaricat njëri tjetrit për kënaqësi të veta, ka shpalosur dhe një detaj duke lënë të kuptohet “romanca” e tij me gomaricën.

Cena për Klan Kosovën tregon se kishte pasur dy gomarica por njëra kishte qenë më e bukur, dhe këtë ia kanë marrë në atë kohë çobanët e fshatit. Normalisht jo në aspektin seksual.