Ndërkohë që shumica e studentëve po përpiqeshin që të plotësonin të gjithë testin në minutën e fundit, një studente ishte shumë i zënë duke kopjuar në një mënyrë shumë të zgjuar.

Vajza e paidentifikuar kishte shkruajtur të gjitha formulat e provimit të fizikës poshtë thonjve të gishtave të dorës.

Përdoruesja e rrjeteve sociale, e njohur me emrin Reddit, me anë të një postimi tregoi se si kishte shkruar me kujdes formulat në copa të vogla letre, përpara se ti ngjiste në pjesën e poshtme të thoit.

Por ndërkohë që vajza priste lavdërime për mënyrën se si e kishte vënë zgjuarsinë në punë, shumica e njerëzve e kanë kritkuar duke e quajtur përtace: “Dhe vetëm të mendoni, sasia e kohës dhe përpjekja për të ngjitur me kujdes fletët e vogla mund të ketë shkuar më shumë sesa koha që do të duhej për ti mësuar”.