Psikologët këshillojnë që pensionistët të blejnë kukulla seksi sepse ato i ndihmojnë të heqin ankthin dhe të kenë një jetë seksuale më të shëndetshme.

Kompania që ka krijuar kukullat e seksit ka thënë se numri i të moshuarve që blejnë është rritur ndjeshëm.

Madje mjekët rekomandojnë që mos të përdorim ilaçe për stimulim sepse kukullat janë të afta t’i bëjnë meshkujt e moshuar të ndihen të rinj.

Por lajmi më i mirë për ata që janë të fiksuar është krijuar e para kukull që flet. Ajo është me flokë të kuqe dhe duhet ta shikosh mirë për ta kuptuar se nuk është njeri.