Përmes një videoje të publikuar në faqen e Ministrisë së Brendshme në rrjetin social Facebook, MB kanë dhënë një sërë këshillash për qytetarët që largohen për pushime.

Një problem në verë mbetet mundësia se shtëpitë mund të grabiten nga në sezonin veror, kur pronarët shkojnë me pushime.

Pikërisht për parandalimin dhe minimizimin e rrezikut, ministria ka dhënë një sërë këshillash për qytetarët.