Ditën e sotme mjaft pushues në plazhin e Pemës së Thatë në Ksamil janë habitur dhe kanë mbetur pa fjalë nga ajo që u kanë parë sytë.

Një djalë i ri po “fluturonte” sipër ujit

Në fakt nuk bëhet fjalë për magji por për një pajisje që quhet Flyboard ®.

Kjo pajisje bën të mundur nëpërmjet një sistemi të veçantë që të ngrejë në ajër një njeri deri në disa metra. Njeriu sigurisht duhet të dijë mjaft mirë të mbajë ekuilibrin. Ky është një version i pajisjes që mund të përdoret vetëm në ujë pasi ekzistojnë edhe versione të tjera.

Pajisja telekomandohet nëpërmjet një pulti që mbahet në dorën e drejtuesit. Aktualisht ky është një trend mjaft i ri në SHBA dhe të bën të ndihesh si Supermeni. Mesa duket ka ardhur edhe në Shqipëri.