Tasha Maile është një blogere e njohur, e cila ka treguar se si ka arritur të kryejë marrëdhënie seksuale me partnerin dhe njëkohësisht të ushqejë dhe foshnjën me gji.

Përmes një video në YouTube, ku tregonte këtë “histori” të sajën, ajo ka shokuar përdoruesit të cilët e kanë cilësuar si një rast të pazakontë.

Duke qenë se mori një vëmendje të madhe, Maile është ftuar në programin “This Morning”, ku ka treguar se si ndodhi gjithçka:

Për të hyrë në detaje, foshnja po flinte ndërsa po pinte. Ai ishte shumë i lidhur me mua dhe mendoj se kur fëmija flen e kemi nevoja, të flasim realitetin të gjithë e pëlqejmë seksin, nuk ka ndonjë sekret për të.”

Për t’u dhënë përgjigje ndjekësve, ajo tha se fëmija nuk po e shihte aktin e tyre seksual, thjesht po flinte nuk ishte i përfshirë në marrëdhënien e tyre.