Këto foto fantastike tregojnë momentin kur një krokodil gjigand kap prenë e tij, një antilopë afrikane.

Por një hipopotam shfaqet papritur dhe tenton t’ia marrë antilopën nga dhëmbët.

Gjithçka ndodhi në një park në Afrikën e Jugut.

Beteja zgjati një orë dhe në fund, krokodili e mori ‘darkën’.