Të jesh gjithmonë në qendër të vëmendjes së medieve dhe shtypit është si të të vështrojnë me një lupë zmadhuese. Duan të dinë gjithçka dhe asnjëherë nuk i dihet se për çfarë mund të të lavdërojnë apo të të kritikojnë.

Kësaj herë pre e kritikave ka rënë aktorja e mirënjohur Fahriye Evcen e cila është kritikuar pasi në fotografitë e postuara në rrjetet sociale nga muaji i saj i mjaltit është gjithmonë e veshur me të njëjtat rroba. Disa nga ndjekësit i kanë shkruar aktores: “Nuk ke rroba të tjera?” apo “Vetëm me këtë veshje të kemi parë”.

Ja disa nga fotot që e dëshmojnë këtë!