Një burrë në Pensilvani ka pranuar përpara policisë se ka kryer vrasjen e katër burrave në fermën e familjes së tij, duke i groposur më pas.

Rreth një vit para se ai të pranonte vrasjen e burrave të zhdukur, është zbuluar se ai ka futur tre prej viktimave në zjarr dhe më pas trupat e djegur me anë të një bager i ka futur më shumë se 3 metra nën tokë në një rezervuar nafte.

Policia ka zbuluar se kufomat u vunë mbi njëra-tjetrën dhe u lagën me benzinë, për t’u vënë zjarrin më pas.

Viktimën e katërt, ai e ka vrarë me anë bager. Pasi e qëlloi me armë, e shtypi me bager duke qenë ende gjallë.

Cosmo DiNardo kishte arritur marrëveshje me burrat për t’u shitur marihuanë dhe për këtë, ata duhet të shkonin tek ferma e familjes.

Me njërin prej viktimave kishte bërë marrëveshje për t’i shitur 4 kg marihuanë kundrejt një shumë prej 8 mijë dollarësh, por ndërkohë ai kishte me vete vetëm 800 dollarë.

Atë e qëlloi për vdekje me armë dhe e varrosi më 5 korrik. Dy ditë më vonë, kreu edhe tri vrasjet e tjera.

Ai është vënë zyrtarisht nën akuzë dhe ka pranuar të dëshmojë me kushtin që të mos dënohet me vdekje.

Të gjitha vrasjet mizore u bënë pasi është ndjerë i mashtruar kur u përpoq të shiste marijuanë.

Gjithashtu, ia treguar se si i ka kryer vrasjet dhe se ku mund të gjendeshin pjesët e trupave.

A law enforcement official escorts Cosmo DiNardo to a vehicle Thursday, July 13, 2017, in Doylestown, Pa. Lawyer Paul Lang, a defense attorney for DiNardo, said Thursday that his client has admitted killing the four men who went missing last week and told authorities the location of the bodies. Lang says prosecutors agreed to take the death penalty off the table in return for DiNardo’s cooperation. (AP Photo/Matt Rourke)
A law enforcement official escorts Cosmo DiNardo to a vehicle Thursday, July 13, 2017, in Doylestown, Pa. Lawyer Paul Lang, a defense attorney for DiNardo, said Thursday that his client has admitted killing the four men who went missing last week and told authorities the location of the bodies. Lang says prosecutors agreed to take the death penalty off the table in return for DiNardo’s cooperation. (AP Photo/Matt Rourke)