Kim Kardashian është padyshim “mbretëresha” e të pasmeve në familjen Kardashian, por duket se dikush tjetër po përpiqet të zërë vendin e saj.

Bëhet fjalë për motrën e saj të madhe, Kourtney, e cila është shfaqur me të pasme më të mëdha se zakonisht.

Pavarësisht se ka qenë një ndër femrat më të dobëta, duket se dieta dhe ushtrimet nuk kanë ndikuar tek të pasmet e saj.

Ndërkohë që ndodhet në pushime me miqtë e saj, të pasmet e saj kanë rënë në sy. Teksa ka publikuar një foto në “Instagram”, një nga ndjekësit e saj shkruan: Kështu që më në fund u shndërrove në Khloe dhe Kim”.