Kourtney Kardashian po i shijon shumë pushimet e saj prej mamaje beqare, ku është parë të argëtohet në një udhëtim vetëm për të rritur me të dashurin e saj të ri, Younes Bendjima.

Bukuroshja 38 vjeçare është pikasur në prani të flirtit të sa të ri 24 vjeçar, duke shijuar pushime të vërteta “të rriturish” pa fëmijët e saj nëpër këmbë. Ndërkohë që ai e lagte me ujë tek pjesët e saj delikate, si të pasmet, vetë Kourtney po dhuronte një spektakël tërësisht të sajin. Rrobat e banjos shumë të vogla dhe të ngushta i kishin nxjerëë në pah pjesët intime, ku për pak i dolën jashtë në zonën e saj “të poshtme”.

Kourtney Kardashian po i shijon shumë pushimet e saj prej mamaje beqare, ku është parë të argëtohet në një udhëtim vetëm për të rritur me të dashurin e saj të ri, Younes Bendjima. Bukuroshja 38 vjeçare është pikasur në prani të flirtit të sa të ri 24 vjeçar, duke shijuar pushime të vërteta “të rriturish” pa fëmijët e saj nëpër këmbë. Ndërkohë që ai e lagte me ujë tek pjesët e saj delikate, si të pasmet, vetë Kourtney po dhuronte një spektakël tërësisht të sajin. Rrobat e banjos shumë të vogla dhe të ngushta i kishin nxjerëë në pah pjesët intime, ku për pak i dolën jashtë në zonën e saj “të poshtme”