Kourtney Kardashian dhe i dashuri i saj Younes Bendijama janë më të dashuruar se kurrë, dhe tashmë janë parë të lumtur së bashku edhe në fotografitë që iu sjellim më poshtë.

38-vjeçarja dhe modeli 23 vjeçar u panë rrugëve të St.Tropez në rivierën franceze, të dielën.

Kourtney, gjatë javës së kaluar u pa në aeroportin e Los Angeles, dhe tashmë e dimë arsyen. Ndoshta ajo do të jetë e pranishme edhe në javën e modës që mbahet gjatë ditëve e në vijim, në Paris.