Janë gjetur armë pranë një rrugë të paasfaltuar në fshatin Bllacë, informon Ministria e Punëve të Brendshme.

Në fshatin Bllacë, më saktë në afërsi të rrugës rajonale në Kosovë, në kanalin pranë një rrugë të paasfaltuar, janë gjetur dy granatë dore M57, shtatë granata dore, pesë ndezëse për bomba dore, granata dore, mitralozë me origjinë kineze, mitralozë me flakë 7,62 mm të prodhimit rus, pushkë automatike AK 7.62 mm, tre korniza bosh për pushkë automatike dhe tre thasë me një total prej 2.141 plumba të kalibrit 7.62 mm.

Në vendin e ngjarjes, nga Departamenti i Punëve të Brendshme, ka kryer hetim dhe sende janë larguar, pas të cilës, me urdhër të Prokurorit Publik të Prokurorisë Publike të Shkupit do të dorëzohen në Departamentin për përgatitjen e analizave teknike.

T mobile In article [4] Laor

Departamenti i Punëve të Brendshme është duke marrë masa dhe aktivitete për sqarimin e plotë të ngjarjes penale, çka më pas në konsultim me kompetencë të Prokurorinë Themelore Publike-Shkup, do të vijojnë procedurat dhe masat e duhura.