Komuna e Kerçovës- mbledhje komemorative për Qani Mehmedin

Spread the love

Komuna e Kërçovës në nder të gazetarit dhe publicistit Qani Mehmedi të enjten me datë 20 korik me fillim në orën 19.00 në pallatin e kulturës të këtij qyteti do të mbajë mbledhje komemorative.

 


Spread the love