Të hënën me filli prej ora 11:00 në sallën e madhe të Këshillit të Komunës së Gostivarit, do të promovohet sistemi i “eRegulation”, për qeverisje elektronike.
Projekti u mbështet nga UNDP dhe UNCTAD dhe Agjencia Zvicerane për Zhvillim – SDC