Kolona të gjana janë regjistruar edhe gjatë ditës së sotme në kufirin Kroaci-Serbi.

Vetura të shumta janë parë në hyrje të Serbisë, dalje të Kroacisë, por jo edhe në hyrje të Kroacisë nga Serbia.

Kësaj rruge kalojnë edhe shumë kosovarë që vijnë në vendlindje nga vendet e ndryshme të Europës, njofton KK.

Gjatë muajit të fundit kolona të tilla janë parë thuajse gjithmonë, e sidomos gjatë fundjavës, kur shumë njerëz përfundojnë obligimet e tyre dhe marrin rrugë për vendlindje.

Kolona poashtu janë parë edhe në hyrje të Malit të Zi, po nga Kroacia.

T mobile In article [4]