Ai është njëri ndër aktorët më të dashur.

Është ky aktori Fatos Kryeziu i cili njihet për rolin e tij si Labinoti (Koka) në serialin vendos “Kafeneja Jonë”.

Përvec angazhimeve në karrierë, Fatosi ka dëshmuar se është një bashkëshort dhe baba shumë i përkushtuar.

Një orë më parë ai në profilin e tij në Instagram ka postuar një fotografi ku shihet së bashku me bashkëshorten dhe dy vajzat e tij që duken shumë të bukura.

Mirëpo kjo fotografi nuk është realizuar sot, aktori i njohur thotë se është nga arkiva.

“Foto qasti jo po nga arhiva.!!!! Family.!!”, kishte lënë mbishkrim ai.