Mund të jetë një emër i ri në skenën tonë po kjo nuk e bën atë që të mos jetë një kërcenim real për gocat e tjera të estradës së Kosovës.

Fjala është për bukuroshen Dina Shabani e cila ka paralajmëruar një super këngë të cilën është duke e punuar producenti Chipsi, ky i fundit e drejton edhe kompanin “Urban Entertainment”.

Bukuroshja e cila tashmë ka pushtuar çdo gjë me fotot e fundit super seksi te cilat i ka realizuar tek fotografi Veton Osmani pritet të pushtojë edhe showbizin shqiptar në muajit në vazhdim.

Sipas informacionve, kënga pritet të jetë verore dhe nuk priten të mungojnë skenat super seksi të këngëtares nga Shkupi. Kënga dhe Vidoklipi pritet të lançohen në fund të muajit korrik.