Kjo vajzë është aq shumë e fiksuar me Kim Kardashian sa ka bërë çdo gjë që t’i ngjajë asaj.

Jennifer Pamplona, 24 vjeç nga Brazili ka shpenzuar më shumë se 360 mijë dollarë për aperacione plastike që në mënyrë të tillë të duket si ylli i reality show.

Ajo ka bërë disa ndërhyrje estetike, në vithe, ka zvogëluar belin,ka bërë buzët, gjoksin, me pak fjalë s’ka lënë gjë pa bërë.

Nëse i ngjan apo jo Kim-it pas gjithë këtyre ndërhyrjeve dhe a ja ka vlejtur gjithë ai shpenzim monetar,  vërtetojeni duke parë fotot e mëposhtme.