Ajo është një nga vajzat me origjinë shqiptare më të bukura dhe më seksi dhe një fakt të tillë e ka treguar në çdo dalje të saj.

Eva Pepaj është bërë e njohur që në vitin 2003, kur ka qenë imazh i organizatës “Cure for Cancer” dhe gjithashtu ka qenë pjesë e konkursit International Model Talent Association”, ku fitoi çmimin e dytë, nga 3000 vajza pjesëmarrëse nga të gjitha shtetet e Amerikës.

Ndërkohë shikoni sa në formë duket Eva në këto foto ndërkohë që kujtojmë se është nëna e një djali