Një 60 vjeçare nga fshati Kusarth i Elbasani ka humbur shtëpinë, dhe aktualisht ndodhet në komisariatin e Elbasanit.

60-vjeçarja mbanë të veshur një bluzë me mëngë të shkurtra ngjyrë kafe, me tuta ngjyrë kafe, me një palë shapka ngjyrë blu, është e thinjur dhe ka një  trup mesatare.

Policia e Elbasanit u bën thirrje të gjithë qytetarëve që e njohin ose familjarëve të telefonojnë tek 129 për ta dërguar të moshuarën pranë familjes.