Pothuajse të gjithë e dimë që platforma e madhe dhe më e njohur e videove është YouTube.

Por edhe rrjeti social Facebook kohët e fundit është duke i dhënë përparësi videove, kjo edhe për faktin që videot janë më tërheqëse për njerëzit dhe linqet apo postimet e tjera.

Por a keni qenë ndonjëherë kuriozë të dini se cila video është më e klikuar? Bëhet fjalë për videon e mëposhtme e cila ka arritur të marrë plot 330 milionë klikime. Sigurisht nuk ka mundur dot të kalojë rekordin e YouTube, por sidoqoftë është shumë për një rrjet social.